Hovedstaden
Omsætning årligt 5.114.683
Pris 3.300.000
Antal patienter 1.495
Behandlingsrum 2

Veldrevet tandlægepraksis

Adressen er centralt i denne større handelsby i rivende udvikling, blot 30 min fra den centrale København. Byen er en dejlig købstad af den klassiske slags, med et bredt udvalg af specialbutikker samt dagligvarer. Byen huser ligeledes de fleste former for uddannelse, lige fra Folkeskolen til videregående uddannelser. Der er altså både mulighed for at bosætte sig med sin familie, eller pendle til og fra job.
Når du ankommer til denne fine klinik, bliver du mødt at en fine lyse lokaler, som er i rigtig god stand. Som ekstra bonus har du egen parkering, til brug for både personale og patienter.
Der er en central reception, hvorfra hele klinikken kan overskues. Patienterne herfra henvises til venteområde, og kan herefter let ledes ind i én af de to behandlerrum. I begge rum er der digital røntgen på unitten.
Bag receptionen er sterilisationen udstyret med dentalopvaskemaskine og autoclave. I forlængelse heraf forefindes personalerummet.
Der er en god personalegruppe, med lavt sygefravær hvilket hjælper til en stabil drift af klinikken. Der skal bemærkes at der er en ansat tandlægeassistent, ligesom patienterne er vant til at blive behandlet af tandplejer. Sælger har i løbet af sommeren 2022 haft service på alle større dele af klinikkens udstyr. Desuden har der i august 2022 været besøg af Tilsynet, som gav den bedst mulige karakter til klinikken og personalet. Der er fuldt ud styr på procedurer og arbejdsgange, som er alle er udførligt nedfældet i håndbøger. Dette giver en god tryghed og sikkerhed for køber.
Sælger har valgt at gå på pension efter at have drevet praksis fra adressen i 23 år. Som køber overtager man derfor en veldrevet klinik med et godt patientgrundlag, og ikke mindst en god omsætning i positiv udvikling.

KLINIKKEN

Klinikrum 2
Sterilisation 1
Venteværelse JA
Personaletoilet NEJ
Personaleomklædning NEJ
Kontorer -
Reception JA
Personalerum JA
Personalebad NEJ
Del af klinikfællesskab NEJ

MEDARBEJDERE

Tandlæger 1
Klinikassistenter 3
Klinikadministratorer -
Øvrige 1
Tandplejere 2
KA elever -
Receptionister -

TILBEHØR

Elektronisk patientjournal
AlDente Nej
TDJournal Nej
DentalSuite Ja
Andet Nej
Røntgen
Digital Røntgen Ja
OP Nej
Digital røntgen ved unit Ja
CBCT Nej
Sterilisation
B auticlave Ja
Assistina Nej
DAC Nej
Dental opvaskemaskine Ja

Kontakt sælger