Nordjylland
Omsætning årligt 5.298.000
Antal patienter 1.806
Behandlingsrum 0

Skøn klinik i Nordjylland

Denne unikke og meget velplacerede klinik, centralt i denne gode handelsby i det skønne Nordjylland, er nu kommet til salg.
Når patienten ankommer til klinikken, bliver de som det første mødt af klinikkens smilende og meget servicemindede receptionist. Hun sørger for at patienterne føler sig velkomne og godt tilpas. Receptionen fungerer også som kontor, så flere funktioner kan varetages uden at receptionen er tom.
Klinikken er placeret på første salen i denne velholdte udlejningsejendom, hvor udlejer har godkendt at lejemålet kan fortsættes med en ny ejer. Adgangsforholdene er gode både for unge og ældre patienter, da der er elevator til de gangbesværede.
Der er 3 fine behandlerrum, med digital røntgen på hver unit. Behandlerrummene er hensigtsmæssigt indrettet og der er rigtig god plads rundt om stolen. Al inventar er meget velholdt og i god stand.
Til personalet er der personalerum med omklædning.
Personalet omfatter én tandplejer, én klinikassistent, samt én receptionist som også kan fungere som klinikassistent, ligesom der også er ansat eget rengøringspersonale.
Der er en god stabil økonomi i klinikken, stabilt patient flow samt fornuftig omsætning pr. patient, men med mulighed for at øge denne. Der er derfor både et omsætningspotentiale, men samtidig også en patientmasse som ved hvad det koster at gå til tandlæge.
Alt i alt en god fornuftig klinik, som er nem at gå til for den nye ejer.

KLINIKKEN

Klinikrum -
Sterilisation -
Venteværelse NEJ
Personaletoilet NEJ
Personaleomklædning NEJ
Kontorer -
Reception NEJ
Personalerum NEJ
Personalebad NEJ
Del af klinikfællesskab NEJ

MEDARBEJDERE

Tandlæger 1
Klinikassistenter 1
Klinikadministratorer -
Øvrige 1
Tandplejere 1
KA elever -
Receptionister 1

TILBEHØR

Elektronisk patientjournal
AlDente Nej
TDJournal Ja
DentalSuite Nej
Andet Nej
Røntgen
Digital Røntgen Ja
OP Nej
Digital røntgen ved unit Ja
CBCT Nej
Sterilisation
B auticlave Ja
Assistina Nej
DAC Ja
Dental opvaskemaskine Ja

Kontakt sælger