Syddanmark
Omsætning årligt 7.262.070
Antal patienter 2.992
Behandlingsrum 5

Langeskov

Klinikken er beliggende i meget fine og velholdte lokaler. Velholdte og lyse behandlerrum alle med røntgen på stolen, og naturligvis digitaliseret.
Når du kommer ind på klinikken, er det første du møder receptionen, som bemandes af en fast receptionist. Herfra er der fra det nyrenoverede venteområde, kig ned til de fem behandlerrum som er passende fordelt ned af samme gang, hvor der også er sterilisation.
Til daglig er bemandingen sammensat af fem klinikassistenter og én tandplejer, samt de tre tandlæger som har valgt at sælge klinikken på samme tid, for at give plads til de nye ejere.
Ud over det faste personale kommer der fast én dag om ugen, en kirurg som lejer en klinik til sine operationer. Kirurgen medbringer sin egen klinikassistent. Det bemærkes at kirurgen betaler en husleje som nærmest udligner klinikkens faste husleje, hvorfor en køber sidder til en meget billig husleje.
Logistikken tæt på den fynske motorvej, gør at man ikke behøver bo i byen for at drive klinikken. Der er blot 20 min kørsel til Odense, men køberne kan også bo på Sjælland. Endvidere er der meget gode parkeringsforhold foran klinikken, som gavner både patienter og personale.
Vil du høre mere, så kontakt Klinikformidleren på tlf. 20124796 eller info@klinikformidleren.dk

KLINIKKEN

Klinikrum 5
Sterilisation 1
Venteværelse JA
Personaletoilet JA
Personaleomklædning JA
Kontorer -
Reception JA
Personalerum JA
Personalebad NEJ
Del af klinikfællesskab NEJ

MEDARBEJDERE

Tandlæger -
Klinikassistenter 4
Klinikadministratorer 1
Øvrige -
Tandplejere 1
KA elever -
Receptionister -

TILBEHØR

Elektronisk patientjournal
AlDente Nej
TDJournal Nej
DentalSuite Ja
Andet Nej
Røntgen
Digital Røntgen Ja
OP Nej
Digital røntgen ved unit Ja
CBCT Nej
Sterilisation
B auticlave Ja
Assistina Nej
DAC Ja
Dental opvaskemaskine Ja

Kontakt sælger